fbpx
skip to Main Content

De Verrassingsdoos – S

9.95 Incl. BTW

5.0 (2 reviews)
Voeg toe aan Favorieten
Voeg toe aan Favorieten

Beschrijving

Wil je kamerplanten voor een leuk prijsje en verrast worden met door ons geselecteerde planten uit de collectie? Koop dan de verrassingsdoos!

In deze doos zitten standaard drie kamerplanten met een kleine tot gemiddelde potmaat. Af en toe zullen er wat miniplantjes bijzitten als extra. Het kunnen ‘gewone’ kamerplanten zijn, vetplanten en cactussen of een mix hiervan.

Deze planten hebben wel een klein beetje extra liefde en aandacht nodig. Ze zijn namelijk overgebleven en hebben een tijdje in de voorraadkamer gestaan. Hierdoor kunnen ze iets minder mooi zijn dan wanneer ze rechtstreeks van de kweker afkomen. Ze kunnen een blaadje missen hier of daar of wat scheefgegroeid zijn, maar het zijn levende planten in gezonde staat.

We doen een briefje in de doos met de namen van de planten erop.
Mocht je niet weten welke naam bij welke plant hoort, typ de naam op internet in en er zal waarschijnlijk onmiddellijk een foto van de plant verschijnen.

We letten er dus goed op dat we geen planten in de doos doen die niet meer te redden zijn. Zo kom je dus niet voor nare verrassingen te staan, alleen voor leuke!

Voor verzorgingstips van de planten kun je bij de vaste collectie in de webshop kijken, of een mailtje sturen naar klantenservice@plant-n-bak.nl

2 beoordelingen voor De Verrassingsdoos – S

5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
  1. Chani

    Leuk gevarieerd, en een extra mini plantje erbij als cadeautje

    Vond je deze beoordeling nuttig?
  2. Angelique

    Boven verwachting gevuld met mooie planten

    Vond je deze beoordeling nuttig?
Leave a customer review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
×Close search
Zoeken