fbpx skip to Main Content

Verzending

Tarieven Nederland

  • €0 – €30 = €7,25 verzendkosten
  • €30 – €50 = €5 verzendkosten
  • €50+ = gratis verzending + een klein cadeautje

Waddentoeslag:

  • Waddentoeslag Texel : + € 8,95
  • Waddentoeslag overige eilanden: + € 16,95


Tarieven Europese Unie (onder de 10 kilo)

  • €13,00, ongeacht het bestedingsbedrag.

Tarieven buiten de Europese Unie (onder de 10 kilo)

  • €25,00, ongeacht het bestedingsbedrag.

 

Alle tarieven zijn incl. BTW.

 

Extra Informatie

Bij Plant ’n Bak kan je eenvoudig en veilig online planten en andere producten bestellen.
Dit is ideaal voor als je bijvoorbeeld niet wilt sjouwen met planten, geen tijd hebt, of gewoon van je gemak houdt. Verzenden doen we naar huis, naar kantoor en je kan natuurlijk ook iemand verrassen met een paar leuke planten of potten.

Om te kunnen bestellen hebben we een aantal gegevens van je nodig. Daarom vragen we je een persoonlijke Plant ’n Bak-account aan te maken. Je kunt je registreren door af te rekenen of door op ‘inloggen’ drukken, bovenaan de pagina. Hier kan je ook je gegevens wijzigen of een ander verzendadres invoeren, wanneer je bijvoorbeeld iemand een plant cadeau wil doen.

Na het afrekenen, ontvang je een mail met een bevestiging van de order die je hebt gemaakt. Hierin staat het afleveradres in en de Track & Trace-code. Bij deze mail zit ook de factuur, zodat degene waar je een cadeau naartoe stuurt, geen factuur ontvangt en de prijs niet ziet.

Mochten er producten tijdens de verzending kapotgegaan zijn, stuur ons een mail (klantenservice@plant-n-bak.nl) met een foto van het product en de verpakking. Dan zullen we het probleem in behandeling nemen.

Planten en potten hebben goed vervoer nodig. Daarom pakken wij de planten en potten zorgvuldig in, om schade te voorkomen. We verzenden via PostNL. Voor het verzenden kan je na het afrekenen zelf verschillende opties kiezen.

Er kan altijd iets misgaan bij de verzending. Plant ’n Bak is daar niet verantwoordelijk voor, maar we vinden het wel fijn wanneer je het meldt. Dan kunnen wij nagaan wat er aan de hand is.

Tijdens flinke vorst of extreme hitte kan het wel eens wat langer duren voordat de planten er zijn, omdat we anders bang zijn dat ze het verzenden niet overleven.

Back To Top
Zoeken
Terug